image
Sursa foto: uefa.com

Bale a adus Realului al 13-lea trofeu UCL, dar vrea să plece

Gareth Bale a fost eroul formației lui Zidane în finala de la Kiev, unde a reușit să marcheze o dublă, dar viitorul său nu pare a fi legat de gruparea de pe Santiago Bernabeu. După replica din teren pe care i-a dat-o lui Zidane, care nu l-a inclus în primul 11, Bale i-a oferit una și în declarația de după meci.

Cristiano Ronaldo nu este singurul jucător care și-ar putea încheia aventura la Real Madrid în această vară. Gareth Bale pare și el tentat să plece de pe Santiago Bernabeu, sătul să fie lăsat în afara primului 11 de Zidane. Galezul a avut o reacție de nemulțumire chiar și înaintea finalei, când a refuzat să se încălezească cu rezervele în momentul în care a aflat că nu face parte din echipa de start.

"Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular", a spus Bale la finalul partidei, conform celor de la Marca.

Bale a fost rezervă la Real Madrid pentru al doilea an la rând în finala Ligii Campionilor, iar această ultimă decizie a lui Zidane l-a scos din sărite. Drept dovadă, nici după dubla de efect și câștigarea trofeului nu s-a ferit să-și arate nemulțumirea. Astfel, ruptura dintre Bale și Real Madrid pare una definitivă. Manchester United este echipa care are cele mai mari şanse de a-l transfera pe galez, în această vară. "Diavolii" tatonează pista de aproape doi ani, iar în următoarele luni şansele ca mutarea să se concretizeze sunt foarte mari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: