image
Sursa foto: Getty Images

Franța - Uruguay, primul sfert de finală de la Campionatul Mondial: Atacanții lui PSG, decisivi

Franța și Uruguay se vor întâlni în primul sfert de finală al Campionatului Mondial din Rusia. Atacanții lui PSG, Mbappe și Cavani, au reușit câte o "dublă" pentru Franța, respectiv Uruguay.

Zi neagră pentru cei mai titrați jucători din fotbal. Atât Messi, cât și Cristiano Ronaldo, au fost eliminați de la Cupa Mondială, astfel că visul unui duel de vis dintre cei doi a fost spulberat.

Franţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Argentinei cu scorul de 4-3 (1-1), sâmbătă, la Kazan, în primul meci din optimile de finală.

''Les Bleus'' s-au impus la capătul unui meci spectaculos, cu răsturnări de scor. Golurile au fost marcate de Antoine Griezmann (13 - penalty), Benjamin Pavard (57) şi Kylian Mbappe (64, 68), în timp ce pentru vicecampioana mondială au înscris Angel Di Maria (41), Gabriel Mercado (48) şi Sergio Aguero (90+3).

La rândul său, Uruguay a reușit să elimine Portugalia. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Cavani (7, 62), în timp ce pentru Campioana Europei a marcat Pepe (53).

Franța-Uruguay se va juca pe 6 iulie, de la ora 17:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: