image
Sursa foto: Getty Images

Prima lovitură dată de Solari la Real Madrid: Îi fură lui Guardiola un jucător; mutarea e ca şi făcută

Brahim Diaz a refuzat oferta de prelungire a lui Manchester City şi e foarte aproape de Real Madrid. Santiago Solari are mare încredere în calităţile mijlocaşului de 19 ani.

Guardiola are probleme în a gestiona relaţiile cu tinerii din lot, proveniţi de la propria Academie. The Times anunţă că Brahim Diaz a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Manchester City, dezamăgit că nu primeşte şanse prea multe la prima echipă.

Real Madrid stă la pândă şi e foarte aproape să obţină semnătura puştiului de 19 ani, care poate evolua pe orice poziţie în linia de mijloc. Noul antrenor al "galacticilor", Solari, l-a debutat deja pe Vinicius, iar obiectivul pentru sezonul în curs e să dea şansa cât mai multor tineri, astfel încât, din stagiunea viitoare, Real să aibă jucători tineri de mare talent deja rodaţi în competiţiile importante.

Brahim Diaz a jucat până la 14 ani la Malaga, de unde a fost adus de Manchester City. Diaz a evoluat sezonul trecut în zece partide, în toate competiţiile şi este considerat, alături de Phil Foden, printre cei mai promiţători fotbalişti ai lui City.

Manchester City a vrut să-l împrumute echipei pe care o deţine în Primera Division, Girona, însă atacantul iberic a refuzat mutarea: i-a transmis lui Pep Guardiola că vrea să lupte pentru un loc în prima echipă a trupei de pe Ettihad Stadium.

City a pierdut un puşti de viitor şi anul trecut, când Jadon Sancho a preferat să meargă la Borussia Dortmund, nemulţumit de şansele limitate primite la Manchester City. Acum, tânărul jucător străluceşte în tricoul nemţilor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: