image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO // „Mi-a scos unghia cu dinții, m-a lovit în cap”: Un adolescent de 15 ani, snopit în bătăi de Revelion, la Glodeni

Un adolescent de 15 ani, din satul Cobani, raionul Glodeni, a fost snopit în bătăi în noaptea dintre ani de către un tânăr de 19 ani, din satul Brânzeni, raionul Glodeni. Minorul a fost internat de urgență la spitalul din Bălți.

Totul s-a petrecut în jurul orei 3:00 dimineața, în satul Cobani, din raionul Glodeni. Cei doi tineri s-ar fi luat la bătaie, după un conflict mai vechi care mocnea între ei. Ambii erau în stare de ebrietate, spune poliția.

Băiatul de 19 ani l-a doborât la pământ pe minorul de 15 ani și l-a bătut cu pumnii și picioarele peste diverse părți ale corpului.

Bătaia s-a petrecut chiar sub ochii „prietenilor” acestora, care însă nu au intervenit pentru a-i despărți, din motiv că bătaia „era unu la unu”, iar fratele minorului era imobilizat de un alt individ, apropiat băiatului de 19 ani.

„Între noi era un conflict mai vechi. În seara de anul Nou ne-am întâlnit întâmplător în sat, când eu mă îndreptam spre casă. Noi eram mai multe persoane. El era împreună cu fratele său cu motocicleta, ambii erau „fumați”. Mai întâi am luat bătaie de la un alt băiat, tot din sat, apoi a sărit și el și a început bătaia între noi doi.

La un moment dat eu am căzut pe spate, iar el a urcat pe mine și a început a mă lovi, mușca. Cel mai mult m-a lovit în cap, cu pumnii, apoi mi-a băgat degetele în ochi, mi-a scos unghia cu dinții aproape de tot și m-a mușcat de gât, mâini, corp. Eu nu mai aveam putere să mă apăr și a dat în mine cât a putut de tare.

Pe urmă m-am pornit acasă împreună cu fratele meu și cu un prieten, iar el mă aștepta la mijloc de drum cu fratele său și cu acel băiat care m-a bătut primul și mi-a mai dat câțiva pumni. Tot atunci și fratele meu a primit câțiva pumni”, a declarat pentru Jurnal.md minorul de 15 ani.

Bătaia a fost aplanată după ce a intervenit un trecător. Peste câteva ore, când starea băiatului se agrava, a fost solicitată și ambulanța, iar băiatul de 15 ani a fost internat de urgență la spitalul din Bălți.

„La moment, starea de sănătate a minorului este stabilă. El este internat în secția Chirurgie a departamentului Pediatrie”, a declarat pentru Jurnal.md Mihaela Petrov, ofițerul de presă al Spitalului Clinic Bălți.

De cealaltă parte, tânărul de 19 ani are o altă versiune și spune că nu era beat în seara respectivă. Tot el a neagat acuzațiile aduse.

„Deplasându-mă cu motocicleta cu fratele meu prin localitate ne-au apărut în cale un grup de persoane, vreo 11 la număr și nu șase, așa cum spune poliția. Cinci dintre ei majori, iar restul minori. Noi am încetinit și nici nu am reușit să cobor de pe motocicletă, să comunic cu ei, iar unul din el m-a lovit cu pumnul în față. Am început sa încerc să-l liniștesc și l-am lovit, și a căzut la pământ, apoi a intervenit fratele lui și m-a lovit cu piciorul în față.

Am văzut ca nu se calmează situația am chemat un cunoscut să intervină, după ce a venit băiatul în cauză a spus că vrea să ieșim „1 la 1”. Referitor la acuzațiile aduse privind mușcăturile și etc toate s-au inversat peste noapte, am și eu mușcături pe mâini”, ne-a comunicat băiatul de 19 ani.

Poliția informează că acest caz este documentat, iar oamenii legii au pornit o anchetă.

„Poliția a fost solicitată pe data de 1 ianuarie, la ora 15:20, după ce bunelul minorului a chemat ambulanța. În total, la fața locului s-au aflat șase persoane, care împreună au sărbătorit Revelionul. Minorul, împreună cu alți prieteni, s-au dus în altă parte, iar pe drum s-au întâlnit cu băiatul de 19 ani cu care acesta avea un conflict mai vechi și s-au bătut. Bătaia a fost unul la unul. Ambii tineri s-au ales cu traume. Materialul este în procedură, iar cei implicați sunt audiați”, a precizat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov.

ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM CĂ URMEAZĂ IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: