image
Sursa foto: jurnal.md

Veaceslav Platon spune care a fost cea mai mare greșeală a sa și dezvăluie ce active a cumpărat de la Plahotniuc

Omul de afaceri Veaceslav Platon afirmă că cea mai mare greșeală din viața sa a fost să cumpere activele de la Vladimir Plahotniuc și să se implice în afacerea pe care acesta o preluase abuziv de la oamenii de afaceri Victor și Viorel Țopa.

„A fost cea mai mare greșeală din viața mea. El (n.r. Plahotniuc) m-a convins că se va achita cu Victor și Viorel Țopa cu banii pe care îi va primi și va rezolva întrebarea. La un moment dat, Țopii au terminat să se mai judece în Moldova și eu m-am gândit că au primit banii și am crezut că el și-a respectat promisiunea. Pe urmă, când m-am întâlnit cu ei eu am înțeles că au lăsat asta, pentru că au înțeles că nu este sens să se judece cu ei în R. Moldova. O consider cea mai mare greșeală pentru că e o afacere murdară și eu m-am implicat”, a declarat Platon, la TV8.

Veaceslav Platon a enumerat toate activele pe care le-a cumpărat în acea perioadă de la Vladimir Plahotniuc: 39% din acțiunile „Victoriabank”, 28% din acțiunile „Băncii de Economii”, sub 90% din ASITO și compania „Victoria Asigurări”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: