image
Sursa foto: jurnal.md

"Gladiatorul" şi-a ales favorita în meciul Roma-Liverpool

Russell Crowe, actorul care a jucat rolul principal în celebrul film "Gladiatorul", şi-a ales favorita în returul dintre AS Roma şi Liverpool, din semifinalele Ligii Campionilor.

Neo-zeelandezul de 54 de ani a anunţat că o va susţine pe Roma în partida din această seară, iar modul în care a făcut-o a devenit viral pe internet.

Marţi, într-un interviu acordat pentru BT Sport, Jurgen Klopp a fost întrebat dacă a văzut "Gladiatorul". Tehnicianul german a răspuns afirmativ şi a glumit spunând că Russell Crowe "va juca în linia mea de mijloc", o aluzie la problemele de lot pe care Liverpool le are în acea zonă a terenului.

Replica actorului a venit prin intermediul contului său de Twitter, unde acesta a scris: "Ha. Ai greşit echipa. Forza Roma!!"

De altfel, în trecut, Russell Crowe s-a şi întâlnit cu legenda giallorossilor, Francesco Totti , în faţa Colosseum-ului şi au făcut "schimb de tricouri".

Interesant este faptul că atât cunoscutul actor, cât şi fostul fotbalist al Romei şi-au trăit momentele de glorie în 2001, anul în care Crowe a primit Premiul Oscar, chiar pentru rolul din "Gladiatorul", iar Totti a câştigat titlul în Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: