image
Sursa foto: Getty Images

Usain Bolt, personaj de FIFA 19: Ce rating va avea jamaicanul

Usain Bolt a intrat deja în istorie ca fiind cel mai rapid om din lume. După ce a bifat acest obiectiv, el și-a anunțat retragerea din atletism la doar 30 de ani și a anunțat că intenționează să se dedice sportului rege. Așa cum a promis, jamaicanul a devenit fotbalist profesionist și evoluează pentru Central Coast Mariners, din Australia. În plus, încă din primul său sezon în noua disciplină sportivă, Bolt va fi inclus la FIFA 19.

Deși FIFA 19 nu a fost oficial lansat pe piață, SportBible informează că fostul sprinter ar avea la "49 la overall". Așa cum era de așteptat, jamaicanul excelează la capitolul "viteză", unde are 99. În schimb, calitățile defensive reprezintă cel mai slab punct al lui Bolt.

În ceea ce privește viteza, alți jucători cu calități atletice extraordinare vin puternic din urmă. În topul celor mai rapizi fotbaliști de la FIFA 19 intră și starul lui PSG, Kylian Mbappe și Adama Traore, jucător la Wolves, ambii cu 96 la acest capitol.

După finalul partidei de debut la Mariners, jamaicanul a estimat că va avea nevoie "probabil de patru sau cinci luni" pentru a se pune la punct cu condiţia fizică, potrivit Reuters. După ce s-a retras anul trecut din atletism, "Fulgerul" Bolt s-a antrenat cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns (Africa de Sud) şi Stromsgodset (Norvegia).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: