image
Sursa foto: Getty Images

Hazard poate deveni cel mai scump fotbalist din lume: Suma gigantică pentru care ar pleca Real Madrid

Campioana Europei, Real Madrid, vrea să-l achiziţioneze pe internaţionalul belgian, Eden Hazard, care ar urma să suplinească plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Londonezii nu vor să se despartă prea uşor de fotbalistul de 27 de ani şi cer o sumă record în schimb.

Richard Keys, un cunoscut jurnalist britanic, a anunţat că Chelsea cere 225 de milioane de lire sterline pentru a-l ceda pe Eden Hazard la Real Madrid. În tot acest timp, oficialii clubului de pe “Stamford Bridge” încearcă să-i ofere belgianului prelungirea contractului, scadent în vara anului 2020.

Dacă transferul se face, iar suma vehiculată de Keys este reală, Eden Hazard ar deveni cel mai scump fotbalist din istorie.

În acest moment, Neymar deţine acest record, după ce Barcelona a primit 222 de milioane de euro de la PSG pentru internaţionalul brazilian.

Richard Keys (61 de ani) este un prezentator de emisiuni sportive și fost comentator. A lucrat pentru pentru BBC, ITV, Channel 4, Sky Sports, Talk Sports, Al Jazeera, Fox Spors și ESPN, toate marile platforme TV din Anglia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: