image
Sursa foto: Getty Images

Karim Benzema poate răsufla ușurat! Verdictul medicilor, mult mai bun decât cel așteptat inițial

Karim Benzema (34 de ani) a ieșit forțat de pe teren în meciul lui Real Madrid cu Elche, scor 2-2, după ce s-a accidentat la începutul reprizei secunde.

Inițial, presa spaniolă a informat că ar fi vorba despre o accidentare serioasă, care l-ar putea ține destul de mult în afara terenului pe căpitanul lui Real Madrid. Totuși, fanii vicecampioanei Spaniei se pot liniști după ultimele vești.

Conform cotidianului AS, Benzema a fost supus luni unor teste medicale vreme de 4 ore, iar rezultatele sunt mai bune decât cele așteptate inițial. Deși s-a confirmat că francezul s-a accidentat la bicepsul femural de la piciorul stâng, nu e vorba de ceva grav.

Este vorba doar de o contractură, astfel că, potrivit aceleiași surse, atacantul va fi disponibil pentru meciul cu Athletic Bilbao din sferturile Cupei Regelui, programat pe 3 februarie. Cauza accidentării ar fi numărul mare de minute pe care Benzema le-a adunat în acest sezon.

După meciul cu Elche, când a ajuns acasă, francezul a avut parte de o nouă ”surpriză”. Locuința sa fusese prădată de hoți.

Se pare că infractorii au pătruns în casa lui Karim Benzema prin grădină și au sustras mai multe lucruri de valoare, însă valoarea pagubei nu este cunoscută, potrivit Mundo Deportivo. Nu este prima dată când hoții i-au spart casa atacantului lui Real Madrid.

Același lucru s-a mai întâmplat și în februarie 2019, în timpul unui El Clasico. Atunci, Lucas Vazquez, colegul său de la Real Madrid, Gerard Pique și Kevin Prince Boateng, au fost în aceeași situație.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: