image
Sursa foto: politia.md

Accident cumplit la Ungheni: Două fete de 18 și 19 ani au murit; Mașina condusă de un tânăr beat s-a răsturnat de câteva ori

Un teribil accident rutier s-a produs noaptea trecută, la Ungheni. Două tinere, de 18 și 19 ani, au decedat pe loc după ce s-au răsturnat de câteva ori cu o mașină la volanul căreia era un tânăr în stare de ebrietate.

Tragedia s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe traseul local R-17-Todirești, raionul Ungheni. Automobilul, marca Volkswagen Golf, era condus de un tânăr de 25 de ani, din raionul Ungheni, care în momentul accidentului era beat, având o concentrație de 0,57mg/l de alcool în aerul expirat. În afară de șofer, în mașină se mai aflau patru pasageri, în vârstă de 18, 19, 23 și 26 de ani, toți din raionul Ungheni.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, la un moment dat mașina a derapat de pe traseu, ieșind pe contrasens, unde s-a izbit violent într-un pilon, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului, cele două fete de 18 și 19 ani au decedat la fața locului. Șoferul şi celalţi doi pasageri au fost transportați la spitalul raional Ungheni.

Șoferul s-a ales cu comoţie cerebrală, contuzia ţesuturilor fieţii, traumatism închis al cutiei toratice și suspecție de fractură a coastelor. Și ceilalți doi pasageri se află la spital cu comoții cerebrale și diferite traume.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar șoferul urmează a fi reţinut după externarea din spital.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: