image
Sursa foto: Instagram

Decizia magistraților în cazul jucătorului de la Manchester United acuzat că și-ar fi bătut și violat iubita

Mason Greenwood (20) de ani a fost eliberat pe cauțiune la începutul lui februarie, după ce inițial a fost arestat, ca urmare a acuzațiilor făcute de fosta sa prietenă.

Suspendat de Manchester United, fotbalistul a fost acuzat de multiple infracțiuni, precum viol, vătămare corporală sau amenințare cu moartea. Cauțiunea lui Greenwood a expirat pe 23 iunie, astfel că judecătorul care se ocupă de caz a fost nevoit să ia o nouă decizie cu privire la starea de libertate a fotbalistului.

Astfel, magistrații au hotărât ca Mason Greenwood să rămână eliberat pe cauțiune până la soluționarea cazului.

”În urma înfățișării care a avut loc pe 23 iunie 2022, bărbatul de 20 de ani arestat pentru viol, vătămare corporală și amenințare cu moartea pe 30 ianuarie 2022 rămâne liber pe cauțiune.

În eventualitatea în care revizuirea cauțiunii nu va avea un impact asupra desfășurării investiațiilor, Poliția din Manchester nu va mai pune la dispoziție alte informații cu privire la acest caz, până când suspectul nu va fi condamnat sau achitat”, se arată în comunicatul autorităților engleze, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Mason Greenwood a petrecut doar trei nopți în arest, unde a ajuns după ce a fost acuzat de iubita sa Harriet Robson, că a bătut-o și a violat-o.

La doar câteva ore după decizia instanței de a-l elibera pe fotbalist, tânăra de 18 ani a postat pe rețelele sociale pentru prima dată de când a început ancheta autorităților.

Victima lui Greenwood le-a mulțumit celor care au susținut-o în ultimele zile și a luat decizia de a nu mai fi activă în mediul online pe timpul anchetei.

”Sunt recunoscătoare tuturor celor care mi-au trimis mesaje de sprijin și încurajare. Vă mulțumesc. Ultimele zile au fost foarte dificile și voi lua o pauză de la rețelele sociale pe durata investigațiilor poliției”, a transmis Harriet Robson prin intermediul contului său de Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: