image
Sursa foto: poliția.md

Un bărbat din Sireți și-a omorât complicele; Cei doi nu puteau împărți banii după ce au fost împreună la furat // VIDEO

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru că și-ar fi omorât complicele al cărui cadavru a fost găsit în anul 2016, într-o fâșie forestieră. Suspectul este originar din satul Sireți, raionul Stășeni.

Potrivit poliției în luna februarie 2016 pe traseul Odesa-Brest, într-o fâșie forestieră, din apropierea localității Micăuți a fost găsit cadavrul unei persoane.

Victima era un bărbat, de 45 de ani, cu semne de moarte violentă. 

Pe corpul acestuia au fost depistate zece plăgi penetrante în regiunea abdominală şi două în regiunea inimii. 

În urma măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că victima, împreună cu suspectul se cunoșteau din perioada aflării în detenție,  în același penitenciar, unde își ispășeau pedeapsa.

Ieșiți la libertate, în anul 2015, aceștia au format un grup infracțional, specializat în comiterea furturilor în locurile de agrement, în preajma pădurii de pe traseul Odesa-Brest. 

Astfel, după comiterea ultimei infracțiuni comune, din cauza unor neînțelegeri la împărțirea banilor, între ei s-a iscat un conflict.

În consecință, bănuitul ar fi planificat omorul, fixând o întâlnire cu victima în fâșia forestieră, unde l-a și înjunghiat mortal.  

La moment învinuitul este în arest pe un termen de 30 zile.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie, sau detenţie pe viaţă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: