image
Sursa foto: digisport.ro

Numirea noului antrenor la Bayern poate grăbi transferul lui Lewandowski la Real Madrid

Robert Lewandowski este una dintre ţintele celor de la Real Madrid în perioada de transferuri din vară, iar trecerea polonezului pe Santiago Bernabeu ar putea fi facilitată de numirea lui Niko Kovac pe banca lui Bayern Munchen.

Campioana Germaniei a confirmat că tehnicianul croat îl va înlocui pe Jupp Heynckes la finalul acestui sezon, iar venirea lui Kovac se poate dovedi o veste excelentă pentru Real Madrid. Asta pentru că antrenorul lui Eintracht Frankfurt doreşte să-l ia cu el la Munchen pe unul dintre actualii săi elevi, Omar Mascarell, care poate deveni monedă de schimb pentru transferul lui Lewandowski în capitala Spaniei.

Mijlocaşul de 25 de ani a ajuns la Eintracht în 2016, achiziţionat de la Real, care are o clauză de a-l răscumpăra în această vară, în schimbul a 4 milioane de euro. Odată revenit la Madrid, Mascarell ar putea fi inclus în preţul transferului lui Lewandowski, unul dintre obiectivele mai vechi ale lui Florentino Perez.

Deşi recent Pini Zahavi, agentul fostului adversar al României din preliminariile Cupei Mondiale, a declarat că "transferul lui Lewandowski este o operaţiune dificilă şi delicată", noul context de după numirea lui Kovac ar putea schimba complet situaţia.

Totodată, nu trebuie uitat că, în ciuda rivalităţii istorice dintre cele două cluburi, care vor fi adversare şi în semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon, relaţiile între Real şi Bayern au fost mereu foarte bune. O confirmă transferul lui Toni Kroos pe Bernabeu în 2014 şi traseul invers urmat de James Rodriguez vara trecută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: