image
Sursa foto: pdm.md

PD vine cu precizări după întâlnirea secretă cu PSRM

Partidul Democrat infirmă speculațiile care au apărut în spațiul public referitoare la negocierea unei eventuale coaliții cu PSRM. Precizările au fost făcute astăzi, după întâlnirea de aseară dintre PD și socialiști, despre care presa nu a fost anunțată.

„Partidul Democrat nu poartă actualmente discuții pentru crearea unor alianțe. Asemenea decizii se iau doar în cadrul Consiliului Politic Național al PD, în mod democratic și transparent. Reacțiile virulente apărute public nu au nicio motivație”, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii.

Totodată, partidul anunță că astăzi s-a întrunit noul birou executiv al PD. În cadrul ședinței, a fost discutată agenda pentru săptămâna curentă, dar și prioritățile partidului pentru acest început de an.

Precizăm că liderii PSRM și PD, împreună cu președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu, au avut o întâlnire ieri seara, la Parlament.

Presa nu a fost anunțată despre acest eveniment, ulterior fiind emis un comunicat de presă în care s-a spus că „principalele teme discutate au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: