image
Sursa foto: eba.md

Reacția lui Ruslan Codreanu după ce a primit vot de neîncredere de la consilierii din CMC

Astăzi consilierii din Consiliul Municipal Chișinău i-au dat vot de neîncredere primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu. Totodată, aceștia au cerut și demisia acestuia, dar și a viceprimarului, Nistor Grozavu.

„Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș. Până la alegerile locale îmi voi duce la capăt proiectele inițiate. Toată lumea trebuie să urmărească un obiectiv comun - de a dezvolta orașul și a privi spre viitor. Orașul are nevoie de lucru, dragi colegi! Lucru, nu speculații!”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

De menționat este că consilierii liberali au elaborat un proiect de decizie cu privire la demiterea lui Codreanu și Grozavu. Proiectul însă nu a fost susținut de socialiști, care au declarat că cei doi trebuie să își dea demisia benevol, în contextul în care anterior mai mulți funcționari care au fost demiși, au câștigat în instanță, iar Primăria a fost obligată să le achite despăgubiri și au părăsit sala de ședințe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: