image
Sursa foto: facebook.com/vasile.cataraga

Un autocar de pe cursa Chișinău-Mangalia în care se aflau peste 40 de pasageri a luat foc din mers // VIDEO

Un autocar de pe cursa Chișinău-Mangalia, a luat foc din mers în dimineața zilei de ieri. În autocar se aflau peste 40 de pasageri care trebuiau să ajungă la Constanța.

Imaginile video au fost plasate pe rețelele sociale de către un pasager, care a și povestiti noaptea de groază prin care au trecut cei 47 de oameni care se aflau în autocar.

Potrivit sursei, autocarul s-ar fi defectat de două ori în timpul cursei, prima oară șoferi au reușit să rezolve problema, însă după 3 de minute, autocarul a luat foc din mers.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, toți pasagerii fiind evacuați la timp.

„Se pare că era o problemă la motor, motorul fiind tot ud tot de motorină iar prin partea de jos a autocarului se vedea cu ochiul liber cum picura motorina... În acel moment eu am înțeles ca există o problemă destul de serioasă. Deci am stat în jur de două ore cred, până când incompetenții și iresponsabilii șoferi au tot încercat să rezolve problema. Cred că am mers undeva vreo 30 minute până în momentul când în care în salonul autocarului se simțea un miros înțepător de motorină, practic era imposibil de respirat normal. Fiind sleit de oboseală am adormit fără să îmi dau seama, în timpul ăsta am deschis odată ochii și am văzut în salonul autocarului fum, crezând pentru moment că poate am adormit și văd eu ceață din cauza somnului. Ei bine, se pare că chiar era fum și problema nu se rezolvase. "REPEDEEEE, TOȚI IEȘIM AFARĂ, S-A APRINS!!!" a strigat unul din șoferii autocarului. A luat foc autocarul de fapt, se pare ca problema din apropierea localității Tecuci nu a fost rezolvată. Din spatele autocarului ieșea fum de nu se vedeau oamenii. Șoferii repede au reacționat și au acționat cu stingătorul. Oamenii erau speriați”, a scris martorul pe pagina de facbook.

După ce au fost evacuați, oamenii au fost transportați la destinație cu alte două microbuze a unei companii de transport din localitatea Hârșova, biletele fiind achitate de șoferii autocarului care a luat foc.

Martorul a mai scris că după mai multe discuții cu cei doi șoferi, aceștia au afirmat că autocarul trebuia scos din cursă cu o zi înainte din cauza unor probleme tehnice.

„După ce au plecat pasagerii șoferii mi-au comunicat faptul că șefii lor aseară "au vrut să dea foc autocarului, să-l scoată din cursă" dar au zis că "poate mai merge și de data asta", a scris sursa.

facebook.com/vasile.cataragafacebook.com/vasile.cataraga

facebook.com/vasile.cataragafacebook.com/vasile.cataraga

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: