Publicația catalană scrie azi că Neymar are un acord cu Nasseer Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, conform căruia poate pleca la finalul acestui sezon. Conform pactului, starul brazilian se poate despărți de campioana Franței în vară pentru aceeași sumă care a fost plătită în 2017 - 220 de milioane de euro. Acum, banii vor face cale întoarsă la Barcelona, conform Mundo Deportivo.

Înțelegerea dintre fotbalistul de 26 de ani și PSG mai prevede că suma pentru care Neymar poate pleca de la PSG va scădea la 200 de milioane de euro, dacă despărțirea nu se va produce la finalul acestui sezon.

Sursa citată mai scrie că Neymar este și în vizorul celor de la Real Madrid, dar revenirea lui la Barcelona este mult mai aproape decât un transfer pe Bernabeu, odată ce catalanii au deschis porțile.

Altfel, președintele Bartomeu s-a consultat cu vestiarul înainte de a începe tratativele pentru repatrierea lui Neymar. Conform Mundo Deportivo, oficialul Barcelonei a stat de vorbă cu cei mai influenți oameni din vestiar, iar concluzia este clară: totul e OK cu Neymar - titlul de pe prima pagină de azi.