image
Sursa foto: digisport.ro

Tatăl lui Pulisic a făcut anunţul: Unde va evolua puştiul minune al lui Dortmund sezonul viitor

Christian Pulisic (19 ani) este unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume, însă puştiul lui Dortmund va rămâne la clubul actual până în 2020. Cel puţin asta a promis tatăl său, Mark, într-un interviu pentru Sky Sports.

Adus la Dortmund în 2015, pe vremea când Klopp încă se afla la cârma echipei, americanul s-a dovedit în scurt timp, în ciuda vârstei, un fotbalist fantastic. Are o viziune excelentă a jocului, pasă decisivă şi un simţ deosebit al porţii. În consecinţă, echipele mari din Europa, în special cele din Premier League, l-au pus în capul listei de viitoare achiziţii.

Totuşi, mijlocaşul va mai rămâne o perioadă în Bundesliga, dorind să facă pasul către un club uriaş abia când va avea garanţia că va merge acolo şi se va impune titular.

"Premier League este un campionat unde orice jucător îşi doreşte să evolueze. În fotbalul actual, sunt puţini jucători care vor să stea la un singur club toată cariera. Christian e dat la alt club în fiecare săptămână. A fost dat ca şi transferat la Tottenham, săptămâna trecută s-a vorbit de Liverpool, acum două săptămâni de United. Şi tot aşa. Acum, Christian joacă la Dortmund şi are de gând să evolueze şi anul viitor tot acolo. Abia după aceea se va gândi la un transfer, probabil", a spus Mark Pulisic, pentru Sky Sports.

În sezonul trecut, Pulisic a evoluat în 42 de meciuri oficiale pentru Dortmund, având 5 goluri marcate și 7 pase de gol. Pulisic a avut un debut fulminant și pentru selecționata Statelor Unite, pentru care a marcat 9 goluri în 21 de selecții și este descris drept "primul superstar american".

Americanul s-a arătat în formă maximă și în amicalul cu Liverpool, de acum câteva zile. A reușit să înscrie de două ori în repriza secundă, dar s-a remarcat și prin reacția pe care a avut-o în momentul în care partida a fost întreruptă de un puști care a intrat pe teren.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: