image
Sursa foto: crimemoldova.com

O fetiță de 8 ani a fost lovită de o mașină de poliție; Accidentul s-a produs pe o stradă din capitală

O fetiţă de opt ani a fost lovită de o maşină a poliţiei. Accidentul s-a produs pe 19 mai, pe strada Alexandru Bernardazzi din capitală. În urma impactului, copila s-a ales cu mai multe leziuni.

Martorii susțin că fetița se juca în fața porții unei grădinițe, peste drum de casa în care locuiește. În timp ce a încercat să traverseze strada, copila a fost tamponată de mașina poliției, care s-ar fi deplasat cu viteză, scrie crimemoldova.com.

De cealaltă parte, reprezentanţii Direcției relații publice a MAI spun că tamponarea s-a produs în timp ce copila traversa neregulamentar strada împreună cu mama sa, adăugând că automobilul circula cu girofarul aprins.

Crime Moldova mai scrie că cei doi polițiști, care se aflau în automobil, nu au chemat urgența, dar au luat în mașină victima, care era inconștientă, și au transmis-o unui alt echipaj de poliție pentru a fi transportată la spital. Polițiștii implicați în accident au argumentat gestul prin faptul că se grăbeau la o chemare.

Totodată, martorii susțin că nu au fost efectuate cercetări la locul accidentului.

Mama victimei a declarat că în urma impactului, pe lângă traumele suferite, fiicei sale i-a fost rupt un dinte.

Direcția relații publice a MAI anunţă că pe acest caz a fost iniţiat un proces contravenţional și o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Rezultatul anchetei și decizia legală vor fi comunicate ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: