image
Sursa foto: fawzya.com

Horoscop 2 mai: Capricornii trec ușor peste o problemă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 2 mai.

Berbec

Te poți elibera astăzi de unele probleme, chiar dacă nu le vei rezolva. Va fi suficient să recunoști că nu e momentul să te ocupi de toate.

Taur

Este important să știi pe ce te bazezi și să protejezi această bază, care este familia, mediul tău intim, locul în care te regăsești întotdeauna.

Gemeni

O persoană pe care o respecți în mod deosebit poate deveni sursa ta de inspirație, prin faptul că îți dezvăluie cum anume a rezolvat o problemă personală.

Rac

Sunt șanse să rezolvi o chestiune financiară minoră, dar să te bucuri foarte mult, fiindcă realizezi că vei putea folosi metoda descoperită și de acum înainte.

Leu

Ești foarte dinamic în idei și în comunicarea lor, dar nu stai la fel de bine la capitolul execuție. Ai nevoie de ajutor, însă astăzi nu este suficient doar să îl ceri.

Fecioară

Se conturează o oportunitate de reușită într-un demers întreprins în folosul unui întreg grup sau al familiei proprii. Chiar dacă nu vei valorifica ocazia, tot te vei bucura că a apărut.

Balanță

Mintea îți funcționează foarte bine, dar nu tot ce îți trece prin cap astăzi se poate realiza. Să fii optimist e un lucru bun, însă insuficient.

Scorpion

Ai impresia că poți obține anumite beneficii dând ceva la schimb, dar aceasta este doar convingerea ta. Decizia nu îți aparține, în situația în care te afli azi.

Săgetător

Se conturează foarte clar șansa de a ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți. Bineînțeles că lucrurile nu vor merge de la sine, dar nici nu va fi greu.

Capricorn

Se rezolvă mai ușor decât ai fi crezut o problemă de la serviciu sau o mică dereglare a stării tale de sănătate. Așa vezi și tu că, de multe ori, detașarea e mai bună.

Vărsător

Poți primi o veste bună de la cineva drag sau vei fi tu cel care face o surpriză frumoasă unui apropiat. Sinceritatea este cea mai bună soluție pentru tot ce te apasă.

Pești

Găsești, într-un moment de inspirație, o soluție foarte bună pentru o problemă legată de casă sau de familie. Așa ajungi și la capătul altui șir de probleme care ți-au dat bătăi de cap.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: