"Este evident că ne lipseşte Cristiano. Este cel mai bun jucător din lume. Dar Bale şi Benzema sunt şi ea foarte buni", a fost reacţia lui Marcelo, la finalul meciului cu Girona.

Karim Benzema a marcat două goluri pe Estadi Montilivi, cărora li se adaugă şi reuşita din Supercupa Europei, pierdută în faţa rivalei Atletico Madrid, 2-4. Francezul şi Gareth Bale sunt cei doi jucători de la care madrilenii aşteaptă să acopere golul lăsat de lusitanul de 33 de ani.

"Nu îl poţi uita niciodată pe Cristiano. A fost atât de important pentru Real Madrid şi a marcat foarte multe goluri. Aşa cum a spus şi Marcelo, este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, dar trebuie să începem să ne gândim la o echipă diferită, cu jucători diferiţi", a punctat francezul.

Starul portughez a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri disputate pentru Real Madrid. Este golgheterul all-time al madrilenilor, pentru care a jucat nouă ani.

Ronaldo nu a avut startul dorit de fanii juventini: nu a marcat niciun gol în primele două etape din Serie A, în care a fost integralist. Totuşi, Massimiliano Allegri nu este îngrijorat.

"Cristiano este alături de noi de 15 zile. A făcut bine faza defensivă, este un tip inteligent și a înțeles că este diferență între campionatul italian și cel spaniol. Toată lumea are așteptări mari, dar sunt și astfel de momente. Mă bucură modul cum se integrează", a precizat tehnicianul toscan.