image
Sursa foto: Getty Images

Englezii anunță că se negociază schimbul verii în fotbalul mondial

Posibila plecare a lui Neymar de la PSG continuă să "facă valuri". Ultimele vești anunță o mutare bombă pe piața transferurilor, iar starul brazilian e văzut drept monedă de schimb pentru Paul Pogba.

Anunțul a fost făcut de publicația britanică The Independent, care susține că cele două echipe au discutat despre așa ceva, însă propunerea a venit din partea parizienilor, care ar vrea să scape de capriciosul atacant, după întâmplările din ultima vreme.

La fel își dorește și Manchester United în ceea ce-l privește pe Pogba, însă nu că nu l-ar vrea în continuare în echipă, ci pentru că francezul a dat de înțeles de mai multe ori că ar vrea să plece.

Astfel, englezii se gândesc că nu e deloc productiv să țină cu forța un jucător care nu mai este cu gândul la echipă și nu vor să piardă bani, având în vedere valoarea sa imensă. În acest moment, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, mijlocașul de 26 de ani valorează 100 de milioane de euro. În august 2016, Manchester United l-a readus de la Juventus pentru 105 milioane.

Pe de altă parte, directorul executiv al trupei de pe Old Trafford, Edward Gareth, se gândește că franzezul este un jucător-cheie în echipă și nu l-ar lăsa să plece.

Potrivit aceleiași surse, singurul dezavantaj al lui Manchester United în aducerea lui Neymar ar fi salariul imens pe care atacantul de 27 de ani îl are la PSG, 36,7 milioane de euro pe an.

Iar "diavolii" nu ar vrea să ofere o asemenea sumă, mai ales că îl au în echipă și pe Alexis Sanchez, care încasează 35,8 milioane de euro pe an, cea mai mare sumă din istoria Premier League.

Brazilianul Neymar este cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Atacantul de 27 de ani a fost transferat de la Barcelona la PSG în vara anului 2017 pentru 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: