image
Sursa foto: privesc.eu

Călin Vieru, osanale pentru Plahotniuc: „L-aș sfătui să fie un bastion al partidelor de centru-dreapta”

Fostul deputat PLDM, Călin Vieru, fiul regretatului poet Grigore Vieru, vede în oligarhul Vladimir Plahotniuc un eventual lider al segmentului de centru-dreapta proeuropean și prounionist al politicii moldovenești.

„L-aș sfătui pe președintele PD, pe Vlad Plahotniuc, să se reorganizeze clar, cinstit și transparent într-un partid proeuropean și, în perspectivă, s-ar putea să-i cerem să fie și prounionist. Să fie un bastion al partidelor de centru-dreapta, cu formare europeană, capabil să trimită la gunoi partide de genul PSRM. Și după aceasta să plece onorabil în afaceri, acolo unde știe să-și facă treaba mai bine decât alții”, a declarat Călin Vieru, în cadrul unei conferințe de presă.

La eveniment, fostul deputat a mai vorbit despre campania electorală, referindu-se și la contracandidații săi din circumscripția 33, criticându-l pe copreședintele ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, în timp ce vorbind despre candidatul PSRM și cel al PD a ales cu grijă cuvintele.

Dacă despre candidatul PSRM, Vladimir Roșca, a zis că „nu este un om rău”, despre candidatul PD, Constantin Țuțu, a zis că e magician, referindu-se la mișmașul cu troleibuzele luate dintr-o localitate și mutate în alta, atunci despre candidatul ACUM, Andrei Năstase, Vieru a zis că-și dă prea multă importanță și s-a lăudat că el stă de mai multă vreme pe baricade.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: