image
Sursa foto: Twitter

Novak Djokovic a început deja să se antreneze! "Am venit aici să particip la Australian Open". Mesajul transmis fanilor

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a ieșit învingător din procesul cu statul australian, după ce judecătorul care s-a ocupat de proces a revocat decizia de anulare a vizei.

În condițiile actuale, "Nole" va putea participa la Australian Open, însă situația sa rămâne incertă. Asta pentru că ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, are putere legală să îi anuleze încă o dată viza în următoarele zile.

Până când liderul politic va lua o decizie în acest sens, Djokovic a început deja să se antreneze pentru turneul de Grand Slam. Liderul mondial a postat o fotografie pe contul oficial de Twitter de pe terenul de la Melbourne.

Djokovic nu a uitat să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat în tot acest timp și a mai adăugat că își menține decizia de a dori să participe la Australian Open, în ciuda faptului că a fost blocat pe aeroport și apoi obligat să stea mai multe zile într-un hotel de carantină.

"Sunt încântat și recunoscător că judecătorul a revocat decizia de anulare a vizei mele. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân aici și să încerc să câștig Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am venit aici pentru a juca unul dintre cele mai importante turnee în fața unor fani minunați. Pentru moment, nu pot spune mai multe, dar MULȚUMESC tuturor pentru că mi-ați fost alături în situația asta și m-ați încurajat să rămân puternic", a transmis Djokovic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: