image
Sursa foto: AFP

O secţie de poliţie din Paris a fost închisă din cauza unei INVAZII de purici

Un post de poliţie din nord-estul oraşului Paris a fost închis după ce a fost invadat de purici, potrivit unui sindicat al angajaţilor din domeniu, care a calificat condiţiile de lucru din clădire drept „intolerabile”.

„Postul de poliţie rămâne închis până la noi ordine!", se arată în anunţul afişat pe uşa clădirii situate în arondismentul al 19-lea al capitalei franceze.

Sindicatul poliţiştilor a transmis într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că acel sediu se confruntă cu „o invazie de purici”, ceea ce face „intolerabile, de mai multe zile, condiţiile de lucru”.

În ciuda unor eforturi de a controla problema, apărută în urmă cu aproximativ trei săptămâni, aceasta s-a agravat joi, mai mulţi ofiţeri fiind muşcaţi de purici, potrivit mediafax.ro

Unii ofiţeri au dus purici şi acasă, a declarat Emmanuel Cravello, un reprezentant al sindicatului, pentru postul de radio.

Reprezentanţii sindicatului se vor întâlni, luni, cu ministrul francez Afacerilor Interne, Christophe Castaner, pentru a discuta despre sănătatea angajaţilor serviciilor de urgenţeaţi de purici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: