image
Sursa foto: Getty Images

Americanii nu înțeleg ce a căutat Serena Williams la gala Oscarurilor: Ce a spus sportiva pe scenă

Serena Williams (37 de ani) a fost o prezență surprinzătoare pe scena Galei Premiilor Academiei Americane de Film. Campioana americană a întors toate privirile, după ce a reușit să slăbească 23 de kilograme din momentul nașterii.

Serena Williams a urcat pe scenă la gala decernării premiilor Oscar, organizată în Los Angeles, pentru a prezenta melodia „Shallow”, nominalizată la cel mai bun cântec.

Americanii de la New York Times au încadrat momentul la categoria "cei mai neașteptați prezentatori" și se întreabă ce a căutat sportiva pe scenă la un astfel de eveniment.

"Natura radioactivă a show-ului din acest an a oferit aceademiei o scuză pentru a extinde lista de prezentatori, dincolo de figurile cunoscute de la Hollywood. Serena Williams a prezentat 'A star is born', Chef Jose Anders a prezentat 'Roma', iar John Lewis, membru al Camerei Reprezentanților, a urcat pe scenă pentru 'Green Book'

Aceste apariții neașteptate au fost printre cele mai surprinzătoare momente ale spectacolului. Dar, încercând să înțelegem logica din spatele acestor decizii - Williams este și ea o stea? - subliniem că academia a evitat să ofere orice fel de argument. Ceea ce a dorit cu adevărat să spună gala Oscarurilor din acest an este că, de fapt, nu are nimic de spus", au comentat cei de la New York Times.

"Când suntem tineri, cu toții avem visuri pe care vream să le îndeplinim în viață. Să ai visuri e ușor, să le faci să devină realitate e greu. Indiferent dacă visul e să devii actor, jucător de tenis sau cântăreț, ca Ally, în 'A star is born'.

În seara asta vedem prin ochii lui Ally, suișurile și coborâșurile din drumul spre succes. E o presiune a succesului și o suferință, care vine din sacrificarea dragostei pentru carieră sau a carierei pentru dragoste. Acesta este 'A star is born'.", a spus Serena Williams.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: