image
Sursa foto: uefa.com

Decizia care i-a stricat sezonul lui Ronald

Cristiano Ronaldo a avut un sezon fantastic în Champions League, cu 15 goluri marcate până în finală, dar în La Liga a încheiat sezonul cu 26 de goluri marcate și a fost pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Spania, la 8 reușite în spatele lui Lionel Messi. Starul lui Real Madrid a găsit și o explicație pentru sezonul "sărac" de pe plan intern și a fost destul de vehement atunci când a vorbit despre suspendarea de 5 etape primită la începutul sezonului.

În august 2017, Cristiano Ronaldo a fost suspendat 5 meciuri în Spania - în returul Supercupei și în primele 4 etape de campionat - din cauză că în manșa întâi a Supercupei a vociferat și l-a bruscat pe arbitru, după ce fusese eliminat în urma unei simulări în careul Barcelonei.

Starul portughez a pus la zid acea decizie, despre care spune că a fost "o prostie" și a făcut o trimitere și către Barcelona: a comparat pedeapsa lui de atunci cu cele 4 etape primite de Sergi Roberto pentru lovitura aplicată lui Marcelo la ultimul El Clasico.

"M-au dat peste cap bine de tot cu sancțiunea de la începutul sezonului. A fost greu, pentru că mă pregătisem pentru startul sezonului. Am primit 5 etape pentru o prostie. E tipic fotbaliștilor să comenteze sau să împingă. Sergi Roberto a primit 4 etape pentru că l-a atacat pe Marcelo.

Arbitrul ar trebuit să fie flexibil. În Anglia se înjură des, se spune 'fuck off', dar arbitrul își face treaba mai bine dacă există dialog. În opinia mea, nu a fost corect, dar li s-a întâmplat și altor jucători", a spus Cristiano Ronaldo, potrivit spaniolilor de la "El Chiringuito de Jugones".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: