image
Sursa foto: Profimedia

Tottenham se transformă după venirea lui Antonio Conte: șapte transferuri din Serie A! Se schimbă și sistemul de joc

Antonio Conte l-a înlocuit pe Nuno Espirito Santo pe banca lui Tottenham și este gata să transforme formația londoneză într-o pretendentă la titlu în Premier League.

Pentru a accepta să vină la Tottenham, Antonio Conte, antrenor care a făcut-o campioană pe Inter în vară, performanță pe care milanezii nu o mai reușiseră din 2010, a cerut un buget important de transferuri și putere de decizie în mercato, dorințe acceptate de șefii grupării londoneze.

Așa cum a făcut-o și când a ajuns la Chelsea, echipă cu care, de asemenea, a luat titlul, Antonio Conte vrea să transfere la Tottenham fotbaliști pe care îi cunoaște, majoritatea din Serie A.

Astfel, Mundodeportivo anunță că pe lista de transferuri a lui Tottenham pentru următoarele două ferestre de transferuri se află Alessio Romagnoli și Frank Kessie, de la AC Milan, Mathijs de Ligt și Federico Chiesa, de la Juventus, Stefan de Vrij și Marcelo Brozovic, fotbaliștii lui Inter, dar și Dușan Vlahovic, atacantul Fiorentinei.

Prioritatea lui Antonio Conte în acest moment este rezolvarea problemelor din defensivă, unde vor apărea, foarte probabil, cele mai mari schimbări odată cu perioada de mercato din iarnă.

Până să poată întări defensiva prin transferuri, Antonio Conte va încerca să aducă mai multă siguranță prin schimbarea sistemului de joc.

Așa cum a făcut-o la precedentele echipe pe care le-a antrenat, Antonio Conte va implementa la Tottenham un sistem 3-5-2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: