image
Sursa foto: Jurnal.md

Sistări de apă pe mai multe adrese din capitală

Consumatorii din strada București, 68, din capitală, vor rămâne joi, 6 mai, de la ora 09.00, și până a doua zi, la ora 09.00, fără apă la robinet. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate de către SA „Apă-Canal Chișinău”.

Tot joi, între orele 09.00 și 17.00, furnizorul va efectua lucrări de branșare a unui apeduct nou construit din strada N. Dimo. Ca urmare, furnizarea apei va fi oprită pe străzile N. Dimo, Studenților, bulevardul Moscovei și strada M. Costin.

De la ora 09.00 și până la ora 23.00, apa va fi sistată pe străzile Voluntarilor, 6-14, inclusiv cu fracții, Maiakovski, Ișnovăț și Călătorilor. În această perioadă, ACC va efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: