image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid pregătește un transfer "galactic" după ce l-a ratat pe Mbappe! Madrilenii pun "pe masă" 120 de milioane €

Real Madrid a ratat principala țintă a verii, asta după ce Kylian Mbappe a decis să semneze prelungirea contractului cu PSG, deși avea o ofertă concretă și din partea lui Florentino Perez.

Potrivit celor de la Milannews.it, care citează Gazzetta dello Sport, Real Madrid a pus ochii pe Rafael Leao (22 de ani), protagonistul unui sezon de excepție pentru AC Milan. Madrilenii speră să îl aconteze pe portughez și sunt gata să ofere nu mai puțin de 120 de milioane de euro pentru transfer.

Cu toate acestea, Leao are o clauză de reziliere în valoare de 150 de milioane de euro, iar milanezii nu intenționează să îl vândă pe atacant în această vară. Mai mult, campioana Italiei își dorește să își asigure serviciile fotbalistului până în anul 2026.

După anunțul că Mbappe a ales să continue la PSG, gruparea de pe Santiago Bernabeu trebuie să se orienteze acum. Astfel, ”galacticii” au și variante pentru atac, după ce francezul a decis să continue cu gruparea de la Paris.

Cea mai facilă variantă ar fi Serge Gnabry (26 de ani), de la Bayern Munchen, care mai are doar un an de contract cu bavarezii. În cazul unui transfer, cei de la Real Madrid nu ar trebui să achite o sumă prea mare, notează cei de la The Real Champs.

O altă soluție pentru cei de la Real Madrid este reprezentată de Ryad Mahrez, jucătorul celor de la Manchester City, mai anunță sursa citată. Algerianul se afla în aceeași situația ca a lui Gnabry la Bayern.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: