image
Sursa foto: Getty Images

Un fost mare atacant al Realului, dezvăluiri despre plecarea lui Cristiano Ronaldo

Predrag Mijatovic, fost mare atacant la Real Madrid şi fost director sportiv al grupării blanco, a vorbit despre plecarea starului portughez de pe Santiago Bernabeu pentru cotidianul A Bola. Mijatovic crede că Ronaldo a plecat din Spania, din cauza relaţiei proaste pe care o are cu preşedintele madrilen, Florentino Perez.

Pedja Mijatovic a oferit propria sa versiune legată de plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Şi a făcut-o în presa portugheză, prin intermediul cotidianului A Bola.

Muntenegreanul crede că Florentino Perez a fost principalul motiv pentru care super starul lusitan a ales să plece de la Real Madrid: "Nu cred că a fost vorba despre o decizie premeditată. A fost finalul unui proces, care oricum s-ar fi întâmplat, mai devreme sau mai târziu. Probabil că decizia lui Cristiano are legătură cu relaţia ciudată dintre el şi preşedinte. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat între ei, dar din afară, mie mi se pare că nu sunt dubii şi că cei doi au avut o relaţie foarte tensionată, în special în ultimii ani" a explicat Mijatovic.

Omul care a adus La Septima la Madrid cu golul marcat la Amsterdam în poarta lui Juventus a lucrat la Real Madrid ca oficial în era Ramon Calderon. Sosirea lui Florentino Perez l-a îndepărtat pe Mijatovic de la echipa blanco.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: