image
Sursa foto: Getty Images

Primul transfer din era Solari e gata: Marca a făcut anunţul; jucătorul semnează în ianuarie

Brahim Diaz a refuzat oferta de prelungire a lui Manchester City şi e foarte aproape de Real Madrid. Marca anunţă că în ianuarie, când fotbalistul intră în ultimele şase luni de contract, îşi va pune semnătura pe contractul cu "galacticii".

Santiago Solari are mare încredere în calităţile mijlocaşului de 19 ani, iar acesta şi-a decis viitorul. Chiar dacă a negociat şi cu Barcelona, în cele din urmă mijlocaşul "cetăţenilor" va ajunge pe Bernabeu. Prezenţa argentinianului pe banca "Reginei Europei" a fost decisivă în hotărârea fotbalistului.

Guardiola are probleme în a gestiona relaţiile cu tinerii din lot, proveniţi de la propria Academie. Brahim Diaz a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Manchester City, dezamăgit că nu primeşte şanse prea multe la prima echipă.

Real Madrid stă la pândă şi e foarte aproape să obţină semnătura puştiului de 19 ani, care poate evolua pe orice poziţie în linia de mijloc. Noul antrenor al "galacticilor", Solari, l-a debutat deja pe Vinicius, iar obiectivul pentru sezonul în curs e să dea şansa cât mai multor tineri, astfel încât, din stagiunea viitoare, Real să aibă jucători tineri de mare talent deja rodaţi în competiţiile importante.

"Ambiţia mea e să joc cât de mult se poate", spunea Diaz în vară, însă într-un lot plin de vedete, aşa cum este City, misiunea puştiului e una grea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: