image
Sursa foto: sport.es

Iniesta a dezvăluit echipa la care va evolua din sezonul viitor

Andres Iniesta a plecat spre Japonia. Chiar dacă nu a anunţat echipa la care va evolua, Don Andres a postat o fotografie pe reţelele de socializare, în care se află în avion alături de noul său prieten.

"Spre noua mea casă, alături de prietenul meu Hiroshi Mikitani", a fost mesajul mijlocaşului de 34 de ani. Mitikani este patronul echipei Vissel Kobe.

Vissel Kobe a evitat însă să confirme până acum informaţia. Internaţionalul spaniol se va alătura clubului japonez după încheierea Cupei Mondiale 2018.

Hiroshi Mikitani este patronul lui Viseel Kobe şi preşedintele companiei Rakuten, care este sponsor principal al clubului FC Barcelona şi acest fapt a facilitat transferul lui Iniesta.

În anii '90, în Japonia au mai evoluat şi alţi jucători spanioli precum Txiki Begiristain, Andoni Goikoetxea şi Julio Salinas.

Iniesta, după 22 de ani la Barca, a anunţat pe 27 aprilie că va abandona clubul catalan la finele acestui sezon. În vârstă de 34 ani, mijlocaşul a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri şi a cucerit în total 32 de trofee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: