image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson, dependent de adrenalină: A fost la un pas să se bată cu o gorilă

Mike Tyson este un mare amator de senzații tari. Fostul campion mondial al greilor a fost la un pas să se bată cu o gorilă. Dezvăluirea a făcut-o chiar sportivul, care a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a fi lăsat să se bată cu o gorilă dintr-o grădină zoologică din New York, relatează presa internaţională.

În 1986, an în care a câştigat primul său titlu mondial (WBC), Tyson a făcut o vizită privată la grădina zoologică şi la un moment dat a vrut să intre în cuşca unei gorile cu spatele argintiu, care agresa celelalte gorile, pentru a se bate cu ea. A oferit 10.000 de dolari îngrijitorului pentru ca să-i permită să intre în cuşcă, dar acesta a refuzat.

Gorilele cu spatele argintiu sunt o subspecie a gorilelor de munte, ce pot ajunge la peste 1,85 m înălţime şi la peste 200 de kilograme. Acestea trăiesc în pădurile montane la altitudini între 2.500 şi 4.000 de metri.

50 de victorii, dintre care 44 prin KO și 6 înfrângeri are în cariera sa Mike Tyson. Americanul a devenit la doar 20 de ani campion mondial la categoria grea, după ce a câștigat titlul WBC în fața lui Trevor Berbick.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: