image
Sursa foto: Dani Alves, Messi

Dani Alves, poveste neștiută, cu Messi în prim plan

Lionel Messi este considerat de mulți cel mai bun jucător din istoria fotbalului și, odată la ceva vreme, apar mai multe povești legate de starul Barcelonei care vin să confirme parcă nivelul la care a ajuns decarul sud-american. Ultima dintre ele a fost spusă de Dani Alves, brazilianul care a împărțit mai mulți ani vestiarul Barcelonei cu Messi.

Într-un material scris pentru The Players Tribune, Dani Alves a povestit cum a reușit Lionel Messi să-l impresioneze fără să vrea. Fundașul dreapta al lui PSG a relatat un eveniment de la o ședințe de pregătire a Barcelonei pe care foarte probabil Messi nici nu-l mai ține minte.

"În timpul unui antrenament, Messi făcea cu mingea lucruri care sfidau logica. Oricum, asta făcea el de fiecare dată, dar în acea zi lucrurile arătau un pic diferit. Messi dribla pe toată lumea și înscria ca un adevărat asasin. La un moment dat m-am uitat la ghetele lui și m-am gândit: <<E o glumă cumva? E imposibil așa ceva!>>. Șireturile lui erau desfăcute. Complet desfăcute! Băiatul acesta juca împotriva celor mai buni fundași din lume și parcă pur și simplu plutea peste ei. Pentru el părea o plimbare de duminică în parc" a scris Dani Alves într-un articol publicat pe The Players Tribune.

Messi și Dani Alves au avut o relație specială în vremea în care brazilianul juca pentru Barcelona. Apărătorul de bandă dreaptă este fotbalistul care i-a oferit lui Messi cele mai multe pase de gol, 42 la număr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: