image
Sursa foto: politia.md

VIDEO: Momentul în care mascații descind într-un club de noapte din Chișinău, unde se chefuia pe timp de pandemie

În pofida situației epidemiologice din țară, a riscului de îmbolnăvire și răspândire a virusului COVID-19, unii cetățeni și agenți economici încă nu conștientizează pericolul și nu respectă interdicțiile impuse de autorități.

Un chef clandestin dat în capitală l-ar putea costa pe administratorul unui club de noapte 75 de mii de lei. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 4 spre 5 aprilie, poliția a fost sesizată despre un club de noapte care activează în sectorul Râșcani, în ciuda stării de urgență instituită în republică în legătură cu răspândirea virusului COVID-19.

Aproape de miezul nopții, ofițerii de infestigații din cadrul INI, împreună cu ofițerii brigăzii „Fulger”, au descins în localul care a ignorat toate normele de protecție împotriva infecției cu COVID-19 și și-a deschis ușile pentru un grup de tineri. La fața locului polițiștii au depistat 10 persoane, cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, care sărbătoreau o zi de naștere, consumau băuturi alcoolice și fumau narghilea.

Conform informației poliției, persoanele intrau în local prin intelegere prealabilă cu administratorul acestuia. Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic riscă amendă de 75 de mii de lei.

Club de noapte activa pe timp de pandemie

În pofida situației epidemiologice din țară, a riscului de îmbolnăvire și răspândire a virusului COVID-19, unii cetățeni și agenți economici încă nu conștientizează pericolul și nu respectă prevederile și măsurile stabilite de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova. Poliția a fost sesizată precum că în sectorul Râșcani al capitalei, activează pe timp de noapte un club de agrement, iar organizatorii acestui club de tip închis propun spre vânzare băuturi alcoolice. Astfel, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, aproape de miezul nopții, ofițerii de infestigații din cadrul Inspectoratului național de investigație împreună cu ofițerii BPDS „Fulger”, au descins într-un local din Chișinău, care a încălcât toate normele de protecție împotriva infecției cu COVID-19, și s-a deschis ușile pentru un grup de tineri. La fața locului polițiștii au depistat 10 persoane, cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, care sărbătoreau o zi de naștere, consumau băuturi alcoolice și fumau narghilea. Conform informației poliției, persoanele intrau în local prin intelegere prealabilă cu administratorul acestuia. Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic riscă amendă de 75 de mii de lei. Posted by Poliția Republicii Moldova on Sunday, 5 April 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: