image
Sursa foto: Getty Images

Trei transferuri pentru revenirea lui AC Milan în Champions League! Jucătorii ceruți de Ralf Rangnick

Ralf Rangnick va fi, foarte probabil, noul antrenor și director tehnic al lui AC Milan, începând cu sezonul viitor, urmând să-i înlocuiască pe Stefano Pioli și Paolo Maldini, iar primele ținte de transfer au fost deja stabilite.

Sky Italia anunță că Ralf Rangnick, care va avea ca obiectiv să o readucă pe AC Milan în Champions League, competiție în care ”Diavolul” nu a mai jucat din 2014, va încerca să definitiveze transferurile lui Sandro Tonali, mijlocașul Bresciei, unul dintre cei mai promițători jucători italieni, Dusan Vlahovic, atacantul de 20 de al Fiorentinei, și Kristoffer Ajer, stoperul de la Celtic, considerat varianta ideală pentru a forma un cuplu în centrul defensivei cu Alessio Romagnoli, căpitanul Milanului.

O soluție pentru postul de fundaș central ar fi și Dayot Upamecano, de la Leipzig, dar prețul solicitat pentru stoperul transfer ar putea fi un impediment în realizarea tranzacției, spre deosebire de situația lui Kristoffer Ajer, care ar putea fi transferat pentru o sumă mult mai mică.

Dusan Vlahovic, atacantul de pe lista lui Ralf Rangnick, a făcut pasul sezonul trecut la prima echipă a Fiorentinei, dar în actuala stagiune a reușit să se impună, bifând 24 de prezențe în Serie A, unde a și marcat de șase ori.

Sandro Tonali, cel puțin la prima vedere, este jucătorul pentru care AC Milan va trebui să plătească cea mai mare sumă de transfer, luând în considerare calitățile tânărului mijlocaș de la Brescia, dar și celelalte echipe interesate de transferul său.

Massimo Cellino, președintele Bresciei, a dezvăluit în luna iunie că echipe precum PSG, Barcelona sau Napoli a înaintat propuneri pentru transferul lui Tonali.

”Nasser Al-Khelaifi l-ar vrea la Paris, mi-a scris astăzi, dar Tonali nu vrea să meargă în Franța. Preferă Inter sau Juventus. De Laurentiis (n.r. - președintele lui Napoli) mi-a oferit 40 de milioane de euro, Fiorentina e dispusă să facă tot ce îi stă în putință, dar viitorul lui e aproape decis.

Înainte de pandemie, Barcelona a oferit 65 de milioane de euro și doi jucători interesați, cotați la 7,5 milioane de euro fiecare”, a declarat Massimo Cellino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: