image
Sursa foto: Ziarul Puterea

Horoscop 20 aprilie: Balanțele vor avea mai puține probleme

Iată ce ne prezic astrele, pentru astăzi 20 aprilie.

Berbec

Începe să conteze foarte mult pentru tine felul în care faci rost de resursele necesare, cum le repartizezi și, mai ales, ce consumi pentru a le obține.

Taur

Astăzi începi să te ocupi foarte serios de propria persoană, pentru a îmbunătăți tot ceea ce nu e așa cum trebuie și pentru a nu mai amâna rezolvarea problemelor importante.

Gemeni

Interesele tale directe pot atrage atenție unor persoane care nu sunt tocmai binevoitoare. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii atent și conștient de tot ce faci.

Rac

Sfera prietenilor devine mai animată și așa va rămâne cel puțin o lună de zile de acum încolo. Este important să găsești puncte comune cu acești oameni și apoi să le cultivi.

Leu

Vei fi din ce în ce mai căutat, solicitat, dar și apreciat, lăudat sau chiar premiat pentru munca depusă. Este o mare responsabilitate, de care ar fi bine să fii conștient.

Fecioară

Se pot deschide uși pe care le credeai închise pentru tine sau începe să fie mai ușor accesul, în general, la persoane sus-puse, care te pot sprijini concret în ceea ce faci.

Balanță

Vei reuși să te eliberezi de unele dintre cele mai presante probleme, cu ajutorul celor din familie, care vor începe să-și înțeleagă locul și rolul în viața ta.

Scorpion

Te bucuri de sprijinul unor persoane cu putere de decizie, deși nu îți este pe plac faptul că ai nevoie de un astfel de sprijin și nici nu ți-e comod să discuți despre asta.

Săgetător

Munca și interesul pentru bunăstarea personală trec în prim-planul atenției tale. Starea de sănătate devine și ea o preocupare constantă și rezultatele se vor vedea imediat.

Capricorn

Dragostea, în toate formele ei, devine subiectul tău principal de interes și acest lucru va avea un efect deosebit de benefic asupra ta și a celor dragi.

Vărsător

A venit momentul să te ocupi de casă și de familie, să faci curățenie generală, în toate sensurile posibile, și să îți recuperezi liniștea sufletească de care ai mare nevoie.

Pești

Este posibil să fii mai căutat decât de obicei, să primești mai multe invitații, să îți diversifici interesele și, implicit, persoanele cu care vei avea contacte mai dese.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: