image
Sursa foto: adevarul.ro

Mii de locuitori ai sectorului Râșcani stau fără căldură și apă caldă de două zile, după o avarie la rețea

Locuitorii a peste 170 de blocuri de locuit din sectorul Râşcani al capitalei stau de două zile fără căldură și apă caldă, după o avariere depistată ieri pe rețea.

Potrivit autorităților municipale, pe tronsonul care alimentează sectorul Râșcani cu agent termic au fost depistate două segmente de conducte într-o stare avansată de coroziune. Specialiștii „Termoelectrica” au intervenit pentru schimbarea tronsoanelor defectate începând cu ziua de ieri și activează în regim non-stop pentru remedierea cât mai rapid posibil a situației, asigură primăria.

De fapt, afectate au fost 271 de blocuri alimentate prin intermediul tronsonului avariat, însă 100 dintre acestea au fost reconectate pe un alt tronson paralel la căldură, nu și la apă caldă.

„Termoelectrica” dă asigurări că țeava avariată va fi înlocuită cât mai curând, iar blocurile locative să fie reconectate astăzi, începând cu orele 18.00.

La necesitate, locatarii sunt îndemnaţi să contacteze SA „Termoelectrica”, la următoarele numere de telefon: 022 447447, 022 441138. Numerele de telefon ale gestionarilor fondului locativ pot fi găsite aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: