image
Sursa foto: PCCOCS

Arme albe, muniții și droguri depistate la Cahul; Mai mulți suspecți au fost reținuți

Arme, muniții și droguri ridicate de procurotii PCCOCS. Acestea au fost utilizate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni de către un grup criminal.

Forțele de ordine au efectuat ieri, un șir de percheziții în raionul Cahul la domiciliile și automobilele membrilor unui grup criminal organizat, care este specializat în circulația ilegală a drogurilor în sudul țării.

PCCOCSPCCOCS

În urma mai multor percheziții desfășurate de procurori PCCOCS au fost depistate și ridicate 6 pachete de tip zip loc cu o substanță vegetală în ele (сonform datelor preliminare – marihuana) destinată pentru înstrăinare, un pistol de model CZ75, un pistol de model Zigzela, un pistol traumatic.

Deasemnea au fost găsite o carabină de model Remington, о armă cu țeavă lisă fără careva semne de identificare, un pumnal,50 de cartușe calibu 9 mm, 50 de cartușe calibru 5,6 mm, două cartușe calibu 5,45, cinci cartușe calibru 7 mm, 4 stații portative, bani în sumă de 8000 lei și 1250 Dolari SUA, obținuți în urma înstrăinării ilegale a drogurilor.

PCCOCSPCCOCS

Conform datelor preliminare armele, munițiile și dispoziții tehnice sus-indicate au fost utilizate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni. La moment de către procurorii se efectuează măsurii de urmărirea penală pentru depistare tuturor membrilor grupului criminal organizat și infracțiunilor comise de către aceștea.

PCCOCSPCCOCS

În cazul în care instanța de judecată v-a stabili vinovăția persoanelor acuzate, care se află în stare de arest, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, de la 7 la 15 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: