image
Sursa foto: Instagram

”Ce-i în neregulă cu mine?”. Georgina a dezvăluit apelul care a dus la întâlnirea cu Ronaldo

Georgina Rodriguez (27 de ani) s-a cunoscut în 2016 cu fotbalistul Cristiano Ronaldo (36 de ani), moment din care viața femeii s-a schimbat radical.

Georgina Rodriguez lucra într-un magazin de articole vestimentare când s-a cunoscut cu jucătorul portughez legitimat la Manchester United, iar acum a povestit cum a decurs prima întâlnire.

Femeia de 27 de ani a recunoscut că a fost extrem de emoționată când l-a întâlnit în premieră pe Cristiano Ronaldo, moment prilejuit și de faptul că Georgina Rodriguez a trebuit să stea peste program la muncă, pentru a suplini întârzierea unei colege.

”Era o zi de vară. Eu trebuia să plec la ora 17:00, dar o colegă de-ale mele m-a sunat să mai stau jumătate de oră. Când plecam din magazin, un bărbat frumos, de aproape doi metri, venea împreună cu un copil și mai mulți prieteni.

M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam 'ce-i în neregulă cu mine?'. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine”, a spus Georgina Rodriguez, potrivit AS.com.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a oferit și un exemplu elocvent care arată cât de mult s-a schimbat viața sa de când a început o relație cu fotbalistul.

”Venea să mă ia de la muncă. Venea uneori cu o mașină Bugatti. Colegele mele o luau razna. Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti”, a recunoscut Georgina Rodriguez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: