image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Khabib pentru Cristiano Ronaldo: Dacă nu părăsești sportul la timp, te părăsește el pe tine

Khabib Nurmagomedov (31 de ani), campion mondial la UFC, i-a transmis un mesaj bunului său prieten, Cristiano Ronaldo (34 de ani), și l-a sfătuit să renunțe la fotbal cât este încă în vârf!

Khabib a vorbit despre cariera lui Cristiano și a spus că ar fi mai bine să se retragă cât încă este într-o formă foarte bună, ca să nu dea oamenilor motive să îl critice dacă nu se va mai ridica la cel mai înalt nivel, așa cum portughezul i-a obișnuit pe fanii săi.

"Ei bine, știți cum e. E foarte greu să renunți la ceva ce ai făcut toată viața. Dar nu contează dacă vrei să te retragi sau nu, momentul acela tot va veni, iar dacă nu părăsești tu sportul, sportul te va părăsi pe tine", a spus rusul.

"Dacă nu pleci la momentul potrivit, vei fi lăsdat în urmă, pentru că vor veni noi campioni din urmă, mai tineri, mai înfometați, mai motivați, ăsta e adevărul. Pe finalul carierei nu mai ai aceeași motivație, aceeași poftă ca la început. Nimeni nu rămâne veșnic undeva, deci e foarte important să pleci atunci când trebuie. Câți ani are el? 34? La 35 de ani deja nu va mai avea aceeași condiție și aceeași viteză de reacție", a mai completat Khabib.

"Chiar nu contează dacă ești Ronaldo sau Khabib, oamenii vor veni și îți vor lua locul. Sfatul meu este să plece la momentul potrivit", a mai spus campionul UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: