image
Sursa foto: politia.md

VIDEO // Un bărbat de 30 de ani din Comrat, reținut, după ce a furat dintr-o casă bijuterii din aur și o armă de vânătoare

Un bărbat de 30 de ani, domiciliat în orașul Comrat, riscă până la 4 ani de închisoare fiind suspectat de furt.

La sfârșitul lunii octombrie, polițiștii din Fălești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din orașul Fălești a fost victima unei infracțiuni de furt din locuință.

Aceasta a declarat polițiștilor că persoane necunoscute ar fi pătruns în casă de unde au sustras bijuterii din aur, iar din garaj o armă de vânătoare, deținută legal.

Femeia a menționat că nu s-a aflat la domiciliu toată ziua, iar când s-a întors, a depistat geamul deteriorat, lipsa bijuteriilor și ușa de la safeu era descuiată, iar arma lipsea. Tot ea a spus că, cheile de la safeu erau păstrate în cutia cu bijuterii. Suma prejudiciului se ridică la 37 de mii de lei.

Ca urmare a acțiunilor comune întreprinse de ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații și a polițiștilor din Fălești, suspectul a fost reținut.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de la 32 500 la 67 500 de lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: