image
Sursa foto: Instagram

Georgina Rodriguez, îndrăgostită de brand-uri de lux: Cât costă pijamaua în care s-a pozat pe Instagram

Georgina Rodriguez este foarte activă pe rețelele sociale. Iubita lui Cristiano Ronaldo a publicat o fotografie pe pagina personală de Instagram, care a obținut peste 700.000 de like-uri în doar 7 ore.

Georgina Rodriguez s-a fotografiat în pijamale pe Instagram. Aceasta a publicat un selfie în oglindă, care a atras ca un magnet aprecierile urmăritorilor. Ținuta iubitei fotbalistului nu este una oarecare. Pijamalele Georginei sunt semnate de celebrul brand de lux Luis Vuitton și aparțin celei mai noi colecții. Acestea costă aproximativ 2.700 de euro, potrivit site-ului oficial Luis Vuitton, deci cam cât o mașină second-hand. Mai exact, pantalonii costă 1.300 de euro, iar bluza 1.400 de euro.

Presa din Italia a speculat, în ultima perioadă, că starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, ar fi cerut-o de soție pe iubita sa. Georgina Rodriguez a fost întrebată de spanioli dacă este adevărată această informație.

"Dacă Cristiano mi-a cerut să mă casătoresc cu el? Încă nu, dar mi-ar plăcea", a spus Georgina Rodriguez pentru revista Hola.

Cristiano Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alana Martina. Cristiano Ronaldo mai are trei copii, Cristiano jr., Eva și Mateo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: