image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi, decizie care i-ar putea supăra pe șeicii de la PSG! Ce va face cu al șaptelea Balon de Aur din carieră

Lionel Messi (34 de ani) scrie istorie în lumea fotbalului, după ce a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră, învingându-l la limită pe Robert Lewandowski, jucătorul celor de la Bayern Munchen.

După ceremonia de decernare, starul lui PSG ar fi luat o decizie care i-ar putea supăra pe șeicii de la formația de pe Parc des Princes.

Lionel Messi va păstra cel de-al șaptelea Balon de Aur din cariera sa alături de celelalte șase trofee, în muzeul Barcelonei.

Potrivit Joe.co.uk, fotbalistul de la Paris Saint Germain a insistat ca trofeul să meargă în muzeul catalanilor, în loc să fie expus în ”casa” parizienilor.

Astfel, Lionel Messi demonstrează încă o dată atașamentul pe care îl are față de formația blaugrana, locul unde a evoluat cea mai mare parte a carierei sale și unde a cucerit șase Baloane de Aur.

La sosirea argentinianul la PSG, acesta declara că își dorește ca la un moment dat, după ce contractul său la formația pariziană va expira, să se întoarcă la Barcelona.

După ce a primit trofeul, Lionel Messi a recunoscut că este foarte mândru de realizarea sa și că este ”incredibil” că a reușit să ajungă la șapte Baloane de Aur cucerite în carieră, performanță fără precedent în fotbal.

”Sunt foarte mândru că am reușit să câștig din nou Balonului de Aur. Este incredibil că l-am câștigat a șaptea oară. Vreau să mulțumesc familiei mele și tuturor persoanelor care m-au susținut, pentru că, fără ei, n-aș fi reușit nimic”, a spus Lionel Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: