image
Sursa foto: sport.es

Dublă lovitură pentru Barcelona: Super-transferuri pe Camp Nou: Anunţul făcut pe prima pagină de Mundo Deportivo

Barcelona pregăteşte o dublă lovitură pe piaţa transferurilor. Catalanii vor să îi aducă pe Camp Nou pe Adrien Rabiot şi pe Frenkie de Jong. Mundo Deportivo a făcut anunţul pe prima pagină a ediţiei de miercuri, explicând că, în acest fel, Ivan Rakitic şi Sergio Busquets ar avea momente de odihnă în stagiunea viitoare.

"Da!", au scris catalanii despre cei doi jucători care au şanse mari să ajungă în La Liga, sub conducerea lui Ernesto Valverde.

În vârstă de 21 de ani, De Jong evoluează la Ajax din 2015 și a impresionat în sezonul trecut, când a jucat în 26 de meciuri oficiale și a marcat un gol. Acesta este cotat de transfermarkt.de la 7 milioane de euro. De notat este faptul că şi Tottenham îl doreşte pe olandez.

Presa spaniolă a scris chiar că Ajax ar fi bătut palma cu Barcelona pentru suma de 50 de milioane de euro. Condiția ar fi fost ca olandezii să nu prindă grupele Ligii Campionilor. În caz contrar, ar vrea să-l mai păstreze încă un sezon, până vara viitoare.

Tot Mundo Deportivo scria cu două săptămâni în urmă că Barcelona şi PSG au fost la un pas să se înţeleagă pentru transferul lui Rabiot. Acesta, care este impresariat de mama sa, ar fi cerut un salariu de 7,5 milioane de euro pe an pentru a semna cu Barcelona și un contract pe 5 ani.

Înainte de Cupa Mondială din Rusia, Rabiot a fost anunțat de selecționerul Didier Deschamps că se află pe "lista de rezervă" a naționalei, însă fotbalistul s-a simțit insultat de acest statut și a cerut să fie scos de pe această listă. El a ratat astfel turneul final și, probabil, nu va fi un obișnuit al naționalei sub comanda actualului selecționer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: