image
Sursa foto: Andrei Năstase//FACEBOOK

Năstase: Moldova e condusă de un cap mafiot care controlează întreaga sa structură criminală după regulile Cosa Nostra

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, spune că Republica este condusă, prin interpuși, de către un cap mafiot care controlează întreaga sa structură criminală organizată după regulile Cosa Nostra. Totodată, Andrei Năstase afirmă că cel care conduce astăzi Moldova, Plahotniuc, este un gangster al mafiei regionale, cu conexiuni la diverse structuri mafiotice și de securitate străine

Andrei Năstase trage un semnal de alarmă privind situația social-politică din țară, declarând că uzurparea puterii de stat, atacurile raider, transformarea țării într-o spălătorie de zeci de miliarde de dolari obținuți în mod criminal, furtul de la stat și de la oameni a zeci de miliarde agonisite de generațiile trecute și împovărarea cu restituirea lor dublă de către generațiile viitoare, furtul votului oamenilor a dus RM într-o situație extrem de dificilă, iar toate astea s-au întâmplat prin intermediul lui Vladmir Plahotniuc.

Năstase atenționează că Igor Dodon este un aliat al lui Plahotniuc care joacă după regulile scrise de oligarh.

„Important pentru noi dar și pentru cancelariile occidentale este să înțelegem despre complicele lui Plahotniuc, Dodon, câteva lucruri foarte importante, extrem de grave, atât de periculoase pentru noi, pentru țară, pentru regiune și pentru întreaga Europă civilizată!” declară Andrei Năstase.

„Acum este momentul ca Plahotniuc și partidul său să reacționeze sau să tacă pentru totdeauna. Prin lipsa de reacție în fața demersurilor lui Dodon, Plahotniuc își dă arama pe față. Cârdășia dintre cei doi nu mai poate fi ascunsă nici în fața celor mai naivi observatori ai situației poltice și strategie din Moldova. UE, SUA și România trebuie să i-a act de această tăcere vinovată a actualei guvernări și să tragă concluziile care se impun", mai adaugă primarul ales al Chișinăului.

„Sub ochii noștri, sub oblăduirea tandemului Plahotniuc-Dodon, se defășoară cea mai mare crimă strategică împotriva unui stat ai cărui cetățeni sunt europeni și vor în proporție majoritară în Uniunea Europeană. Azi este Moldova. Mâine va urma Ucraina! Poimâine cine va urma?”, se întreabă liderul Platformei DA. Andrei Năstase îndeamnă cetățenii Republicii Moldova ca la data de 24 februarie 2019 să facă alegerea corectă, "fiind ghidați de ceea ce spune rațiunea și inima".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: