image
Sursa foto: stiri.md

Un șofer de pe ruta Republica Moldova-Italia a decedat la vama Albița, după ce i s-a făcut rău

Un șofer de pe ruta Republica Moldova - Italia a decedat în timpul cursei după ce i s-a făcut rău. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Română, Lazăr Denis, care a precizat că totul a avut loc ieri la ora 22:15

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au fost sesizaţi că un cetăţean care se afla pe sensul de intrare în ţară nu se simte bine, acuzând dureri în zona toracică.

Coordonatorul grupei serviciu şi asistentele medicale din cadrul D.S.P. Vaslui care îşi desfăşoară activitatea în punct au identificat la aproximativ 100 metri înainte de zona de control o persoană de sex masculin, întinsă pe jos, în stare de inconştienţă. Cadrele medicale au acordat primul ajutor prin masaj cardiac până la sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui - secţia Huşi. Echipajul medical de pe ambulanţă a continuat acordarea primului ajutor, însă în jurul orei 23.30 a fost declarat decesul persoanei”, a precizat pentru Jurnal.md purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Română, Lazăr Denic.

Bărbatul avea dublă cetățenie, moldovenească și română. Până la sosirea angajaților de poliție din cadrul Institutului de Medicină Legală Vaslui, locul a fost izolat pentru identificarea circumstanțelor și a martorilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: