image
Sursa foto: Facebook/ Alexandru Jizdan - Ministru al Afacerilor Interne

Ce spune Jizdan despre paza de la reședința lui Plahotniuc în timpul ultimului protest din capitală

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan afirmă, în legătură cu numărul mare de polițiști care au păzit casa lui Vlad Plahotniuc în timpul ultimului protest de la Chișinău, că dacă ar exista amenințări la adresa liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-ar lua o atitudine similar, scrie Ziarul de Gardă.

„Am pus pază ca să nu intre în casă, unde locuiesc mai mulți oameni. Acolo locuiește familia lui. Noi protejăm orice om pe fața pământului și dacă mâine cineva o să vrea să meargă peste casa lui Andrei Năstase, aceeași pază o să aveți și dacă cineva o să împroaște cu pietre în casa lui Andrei Năstase, eu o să dau indicații să se aplice gaz împotriva acestor oameni. Noi vrem să facem politică, haideți să facem politică. Din partea serviciilor operative la noi vin foarte multe mesaje, citiți Facebook-ul – lume care îndeamnă să intre în casa ceea, să dea foc, să omoare toată lumea, voi faceți abstracție”, a declarat acesta într-un interviu pentru Ziarul de Gardă.

Totodată, Jizdan spune despre paza mai puțin numeroasă din jurul instituțiilor publice că a fost suficientă pentru a asigura ordinea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: