image
Sursa foto: Jurnal.md

Ruslan Codreanu a fost exclus din cursa pentru primăria capitalei

Curtea Supremă de Justiție a casat decizia Curții de Apel și l-a exclus pe candidatul independent Ruslan Codreanu din cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei.

„Cu ușile închise și cu directive clare, Curtea Supremă de Justiție a decis că CEC a avut dreptate când a anulat 797 de semnături pentru că pixul a fost de culori diferite. Aparent trebuia de folosit doar roșu sau galben. Se simt „schimbările” în Moldova! Folosim resursele administrative. Eliminăm candidații incomozi prin mijloace judiciare. Și anulăm 797 de oameni și decizia acestora de a vrea altceva”, a comentat Ruslan Codreanu.

„Vă las pe voi să faceți concluziile. Eu știu și sunt convins că cetățenii așteaptă rezolvarea problemelor serioase cu care se confruntă zilnic, nu răfuielile voastre politice! Și pe asta mă voi concentra în continuare”, a adăugat acesta.

Amintim că Consiliul electoral de circumscripție electorală municipală Chișinău a refuzat să îl înregistreze în cursa electorală pentru Primăria capitalei pe Ruslan Codreanu. Pe 9 octombrie, motivele care au stat la baza neînregistrării în cursa electorală a lui Ruslan Codreanu au fost anulate de Curtea de Apel. Cei de la CECEC au expediat însă recurs la Curtea Supremă de Justiție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: